PAVEL GLOBA OTKRIO KOJI ZNAKOVI ĆE IMATI SREĆE DO POLOVINE MAJA 2024. GODINE: Život će im se promeniti iz korena
Pavel Globa, Foto: Printscreen/Youtube/АРГУМЕНТЫ НЕДЕЛИ КРЫМ

njegovo predviđanje

PAVEL GLOBA OTKRIO KOJI ZNAKOVI ĆE IMATI SREĆE DO POLOVINE MAJA 2024. GODINE: Život će im se promeniti iz korena

Pavel Globa otkrio kojim znakovima će se život promeniti do polovine maja

Objavljeno:

Astrolog Pavel Globa je izneo svoju najnoviju prognozu i otkrio šta se sve sprema horoskopskim znakovima.

Otkrio je šta će se desiti od 6. do 12. maja.

Saznajte da li ćete imati sreće po njegovoj prognozi.

Pavel Globa
Pavel Globafoto: Printscreen/YT/ Pavel Globa

Lav

Od 6. do 12. maja, Lav će imati sreće. Astrolozi i stručnjaci sa sajta dailihoro.ru savetuju Lavovima da zadrže smisao za humor i pozitivan stav kako bi pobegli iz kandži svakodnevnog života. Oni će moći da naprave prvi korak u važnim poduhvatima. Ne oslanjajte se na slučajnu sreću. Važno je osloniti se samo na snagu i iskustvo. Možda će ljudi oko njih pomoći Lavovima koji se nađu u nevolji. Važno je da im se zahvalimo, čak i ako pomoć nije naročito korisna.

Devica

U ljubavnoj sferi, Device će započeti period malih problema. Zadatak će biti jednostavan - pobeći od nevolja uz pomoć zajedničke samoće, ili, obrnuto, promene pejzaža. Možete probati nešto novo. Svakome ko je još samac, samo posao i hobiji će pomoći da se izbore sa mislima o usamljenosti. Međutim, ako Device iznenada odluče da ulože energiju u potragu za srodnom dušom, to može dati rezultate.

Horoskop
Horoskopfoto: Cigdem Simsek / Panthermedia / Profimedia

Vaga

U narednom periodu Vaga će morati da se sagleda spolja. To znači da je nedelja idealna za introspekciju. Biopolje Vage će se višestruko intenzivirati, posebno ako se oslobode sumnji koje stvaraju tuđa mišljenja. Ako Vaga postanu samodovoljna, onda će im se privući novac, ljubav, sreća i poštovanje. Možete pokušati da sednete za pregovarački sto sa svojim neprijateljima. Iskrenost sa njima je trenutno najvažnija stvar.

Škorpija

Ako Škorpije žele da prevaziđu sebe i isprave prošlost, budućnost i sadašnjost, moraće da se oslobode sumnji i predrasuda prema sebi. Zakon privlačenja misli kaže da se misli materijalizuju. Ovo se dešava postepeno, korak po korak. Od 6. do 12. maja Škorpije će to osetiti više nego ikada. Važno je da od ponedeljka razmišljate o svom ljubavnom trijumfu ili uspehu u poslu.

Horoskop
Horoskopfoto: Gaurav Kumar / Panthermedia / Profimedia

Strelac

Sve oko Strelca će se transformisati i promeniti na bolje. Venera je jaka, baš kao i Merkur, što znači da dolazi prekretnica. Vreme je da proširite svoje vidike i borite se sa svojim strahovima. Nema potrebe za velikim rizicima. Ako preduzmete mere predostrožnosti, uspeh neće nestati. Postoji mogućnost da se sve preokrene u trenu, pa se za ovo treba unapred pripremiti.

Jarac

Razboriti Jarčevi mogu hrabro da deluju na osnovu inspiracije. U ovom slučaju, planovi će se realizovati mnogo brže nego inače. Slobodno vreme možete bezbedno da provedete sa porodicom i prijateljima. Morate voleti život kakav jeste, a da ne grdite sudbinu. Pozitivan stav će pomoći u rešavanju svih problema. Takođe je važno naučiti da verujete svom šestom čulu.

Horoskop
Horoskopfoto: Patrick Guenette / Alamy / Alamy / Profimedia

Vodolija

Izvor energije i vitalnosti za Vodolije biće njihove ambicije. Pogrešni prioriteti će uništiti samopouzdanje. Venera je jaka, pa je veća verovatnoća da će Vodolije dobiti dosta energije i moći da prebrode depresiju i bluz. Sada se ovim ljudima savetuje da ostanu mirni i ne iznose svoje probleme na javni sud.

Riba

Ribe ne bi trebalo nikoga da traže za pomoć, pogotovo ako definitivno mogu same da se izbore sa nevoljama. Moguće promene raspoloženja, povećana ranjivost, oštećenje pamćenja. To znači da ćete na poslu iu poslu morati da gledate u oba smera. Životne snage će polako nestajati i brzo će se obnavljati. Zato bi trebalo češće razmišljati o tome kuda usmeriti ovaj beskrajni tok energije i inspiracije.

Bonus video:

01:59

DA LI ZNATE ŠTA JE MUNDALNA ASTROLOGIJA? Stvari će se vratiti u normalu, evo i kada (KURIR TV)

(Espreso/Glossy/Milica Ilić/Prenela: N.J)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.